Colaborare cu beneficii reciproce

Prim Invest Nord invită entitățile juridice locale și internaționale la o colaborare, prin investiții. Cu un potențial enorm, noi suntem perfect poziționați pentru a deveni principala instituție financiară pentru mii de familii și antreprenori în spațiul rural de la nordul Moldovei.

Prin urmare, echipa PIN este deschisă la stabilirea colaborărilor reciproc benefice cu investitorii, cu scopul de a oferi rentabilitate financiară, siguranța investițiilor și impactul social pozitiv la care aspiră.

Rentabilitate

Pentru echipa PIN, profitabilitatea este un aspect important. Anume din această cauză am reușit să ne menținem ca o companie profitabilă timp de zece ani consecutivi! Prin urmare, ne asumăm cu toată seriozitatea responsabilitatea de a asigura profitul financiar al celor care investesc împreună cu noi.

Oferim suport de calitate superioară clienților noștri și gestionăm operațiunile interne în mod eficient. Creditorii și investitorii în capital pot avea siguranța că investițiile lor sunt în mâini de încredere.

Siguranță

Putem afirma cu mândrie că, începând cu anul 2017, mai mult de 97% din portofoliul nostru de împrumuturi acordate au dat rezultate care au atins și depășit așteptările noastre. În această perioadă, am trecut prin două recesiuni globale și multiple crize naționale în Moldova. În pofida acestora, prestația portofoliului nostru a continuat să încânte investorii noștri și să depășească prognozele noastre de creștere.

Siguranța investițiilor PIN se datorează în mare parte abordării individuale pe care o avem cu fiecare client în parte. De la bun început, PIN a construit relații cu fiecare client în mod intenționat, și a menținut legătura cu comunitățile în care investim. Această practică ne permite să luăm decizii înțelepte atunci când decidem împrumuturile pe care să le acordăm, dar și să îmbunătățească abilitatea de a anticipa obstacolele și a asista clienții în perioadele dificile. Aceasta este o modalitate de a menține o relație de încredere cu clienții noștri, care permite liderilor PIN să modereze riscurile și să asigure siguranța fondurilor investitorilor.

Impact

Noi ne asumăm în modul cel mai serios responsabilitatea de a avea un impact social pozitiv. Anume din această cauză, la baza misiunii PIN este dorința de a oferi acces la finanțe familiilor și antreprenorilor din spațiul rural. Acordarea unui împrumut nu constă doar în accesul la bani – noi oferim acces la împlinirea viselor.

Noi înțelegem că viața este imprevizibilă și că trebuie să prindem oportunitățile atunci când apar. Fie că asta presupune achiziționarea stofelor pentru a începe o afacere, achitarea unei vacanțe care va crea amintiri pe viață, sau procurarea rochiei la care a visat mireasa o viața – dorim să contribuim la dezvoltarea economiei și a calității vieții, în fiecare comunitate unde activăm.