Procesul de aplicare

Avem un proces simplu, ca 1-2-3.

Contactează-ne

Contactează agentul local pentru a stabili o întâlnire
sau convorbire telefonică.

Ofițerii de împrumuturi PIN locuiesc și activează aproape de tine! Accesează pagina noastră de Contact pentru a găsi reprezentatul PIN din localitatea ta și contactează-l pentru a stabili o întâlnire sau convorbire telefonică. Dorim ca procesul de aplicare pentru împrumut să fie pe cât posibil de simplu și convenabil pentru tine. Astfel, poți solicita mai multă informație fie prin o convorbire telefonică, fie în cadrul unei întrevederi scurte în localitatea cea mai apropiată ție!

Alege una din oferte

Selectează una din ofertele disponibile și depune
documentele necesare la reprezentantul PIN.

Analizează gama de oferte prezentată mai sus, apoi decide care este oferta pentru care te califici și care corespunde necesităților tale. Poți utiliza Calculatorul de mai jos pentru a înțelege modul în care suma și durata rambursării afectează plățile totale și individuale. Pregătește documentele necesare, pentru a le prezenta la întâlnirea cu reprezentatul PIN.

Așteaptă confirmarea

Perioada de așteptare durează aproximativ 1-3 zile
lucrătoare. Împrumutul va fi transferat în decurs de 24 de ore.

Transferurile sunt efectuate doar prin transfer bancar. Dacă dispui de un cont bancar curent, putem face transferul la contul tău. Dacă nu dispui de un cont, sau dacă preferi să deschizi unul nou, reprezentantul nostru local te poate ajuta în procesul de obținere a contului și pregătirea pentru transferul împrumutului. După ce a fost efectuat transferul, reprezentantul PIN local va menține legătura, pentru a oferi susținere și a răspunde la întrebări, în cazul în care ele apar.

Casa Mea

Diverse (îmbunătățirea condiților de trai—procurarea și reparația locuințelor, procurarea materiale de construcție), conectarea la apeduct și canalizare.

> Persoane fizice (vârsta 18-65 ani)
> 30.000 – 100.000 lei
> de la 12 până la 41 luni

Kiva

Pentru înbunătățirea condițiilor de trai, izolarea termică și reparația locuinței, conectarea locuinței la sistemul de apeduct și canalizare, conectarea locuinței la gaz și alte destinații legale.

> Persoane fizice (vârsta 18-65 ani)
> 25.000 – 115.000 lei
> de la 36 până la 48 luni

Gospodarul

Pentru agricultură și industria alimentară, investiții (tehnica, utilaj agricol, construcție).

> Persoane fizice/juridice
> 50.000 – 250.000 lei
> de la 12 până la 46 luni

Express

Pentru consum persoanelor fizice.

> Persoane fizice
> 6.000 – 50.000 lei
> de la 12 până la 37 luni

Solicită un credit