Despre oferta 'Kiva'

Pentru înbunătățirea condițiilor de trai, izolarea termică și reparația locuinței, conectarea locuinței la sistemul de apeduct și canalizare, conectarea locuinței la gaz și alte destinații legale.

Obțineți finanțare pentru orice aveți nevoie acum

Realizează-ți toate obiectivele și aspirațiile; cu ajutorul potrivit, exact când aveți nevoie de el.

procurarea și reparația locuințelor

conectarea locuinței la sistemul de apeduct

izolarea termică a locuinței

conectarea locuinței la sistemul de canalizare

Obțineți finanțare pentru orice aveți nevoie acum

Caracteristicile împrumutului

Limite de sumă

25.000 – 115.000 lei

Deținerea împrumutului

Persoane fizice (vârsta 18-65 ani)

Opțiuni mai largi

de la 36— max. 48 luni

Simplu

Un process simplu de aplicare

Credit 'Kiva' - Eligibilitate

Orice salarizați, companii care desfășoară activități independente sau publice profesionale și private, angajații din sectorul administrațiilor publice, inclusiv în sectorul public sunt eligibile pentru împrumut.

Vârstă

Persoane fizice (vârsta 18-65 ani)

Sursa de venit

surse de venit stabile şi suficiente

Rating de credit

istorie de credit pozitivă

Procesul de aplicare

Avem un proces simplu, ca 1-2-3

Ofițerii de împrumuturi PIN locuiesc și activează aproape de tine! Accesează pagina noastră de Contact pentru a găsi reprezentatul PIN din localitatea ta și contactează-l pentru a stabili o întâlnire sau convorbire telefonică. Dorim ca procesul de aplicare pentru împrumut să fie pe cât posibil de simplu și convenabil pentru tine. Astfel, poți solicita mai multă informație fie prin o convorbire telefonică, fie în cadrul unei întrevederi scurte în localitatea cea mai apropiată ție!

Analizează gama de oferte prezentată mai sus, apoi decide care este oferta pentru care te califici și care corespunde necesităților tale. Poți utiliza Calculatorul de mai jos pentru a înțelege modul în care suma și durata rambursării afectează plățile totale și individuale. Pregătește documentele necesare, pentru a le prezenta la întâlnirea cu reprezentatul PIN.

În conformitate cu informațiile pe care ni le furnizați, vă informăm dacă cererea dvs. a fost aprobată în prealabil în decurs de 15 minute.

După aprobarea cererii trebuie doar să vizitați cea mai apropiată sucursală cu buletinul de identitate pentru evaluarea finală și finalizarea procesului

CALCULATOR

*Pentru un credit în valoare de 50 000 MDL, pe o durată de 48 luni, Dobânda anuală efectivă (DAE) 32,01%