Despre oferta 'Gospodarul'

Pentru agricultură și industria alimentară, investiții (tehnica, utilaj agricol, construcție).

Obțineți finanțare pentru orice aveți nevoie acum

Realizează-ți toate obiectivele și aspirațiile; cu ajutorul potrivit, exact când aveți nevoie de el.

Pentru agricultură

investiții tehnica, utilaj agricol

Pentru industria alimentară

investiții construcție

Obțineți finanțare pentru orice aveți nevoie acum

Caracteristicile împrumutului

Limite de sumă

15.000 – 200.000 lei

Deținerea împrumutului

Persoane fizice/juridice

Opțiuni mai largi

max. 60 luni

Simplu

Un process simplu de aplicare

Credit 'Gospodarul' - Eligibilitate

Orice salarizați, companii care desfășoară activități independente sau publice profesionale și private, angajații din sectorul administrațiilor publice, inclusiv în sectorul public sunt eligibile pentru împrumut.

Vârstă

Persoane fizice/juridice

Sursa de venit

Rating de credit

Procesul de aplicare

Avem un proces simplu, ca 1-2-3

Ofițerii de împrumuturi PIN locuiesc și activează aproape de tine! Accesează pagina noastră de Contact pentru a găsi reprezentatul PIN din localitatea ta și contactează-l pentru a stabili o întâlnire sau convorbire telefonică. Dorim ca procesul de aplicare pentru împrumut să fie pe cât posibil de simplu și convenabil pentru tine. Astfel, poți solicita mai multă informație fie prin o convorbire telefonică, fie în cadrul unei întrevederi scurte în localitatea cea mai apropiată ție!

Analizează gama de oferte prezentată mai sus, apoi decide care este oferta pentru care te califici și care corespunde necesităților tale. Poți utiliza Calculatorul de mai jos pentru a înțelege modul în care suma și durata rambursării afectează plățile totale și individuale. Pregătește documentele necesare, pentru a le prezenta la întâlnirea cu reprezentatul PIN.

Transferurile sunt efectuate doar prin transfer bancar. Dacă dispui de un cont bancar curent, putem face transferul la contul tău. Dacă nu dispui de un cont, sau dacă preferi să deschizi unul nou, reprezentantul nostru local te poate ajuta în procesul de obținere a contului și pregătirea pentru transferul împrumutului. După ce a fost efectuat transferul, reprezentantul PIN local va menține legătura, pentru a oferi susținere și a răspunde la întrebări, în cazul în care ele apar.

CALCULATOR

Pentru un credit în valoare de 15 000 MDL, pe o durată de 12 luni, Dobânda anuală efectivă (DAE) 44,26%