Istoria companiei

Suntem o companie orientată spre oameni

Suntem o instituție de micro-finanțare ne-bancară fondată în anul 2007 în Soroca, Moldova. De la fondare, am avut privilegiul de a deservi aproape 10,000 de clienți din 10 comunități de la nordul Moldovei.

Am fost de la bun început o companie orientată spre oameni, care apreciază relațiile inter-umane din spatele fiecărui împrumut. Inițial am avut scopul de a oferi împrumuturi persoanelor care aveau nevoie de finanțe pentru renovarea casei sau cumpărături pentru familie. Acum am extins pachetul de oferte pentru a include și investiții și susținere a afacerilor.

Cheia succesului nostru a fost și rămâne încrederea reciprocă pe care o avem cu clienții. Noi înțelegem realitatea pe care ei o trăiesc în comunitățile din care fac parte – la propriu.

Reprezentanții noștri, fie la sat sau în orașe, locuiesc în localitățile unde analizează și gestionează împrumuturile. Din acest motiv, pentru deja mai bine de o decadă de experiență și în pofida a două crize financiare naționale, compania noastră a reușit să se mențină profitabilă și se mândrește cu o rată a succesului de cel puțin 97%.

Experții noștri sunt accesibili pentru a satisface nevoile clienților și un sprijin de încredere în perioadele mai tumultoase. Putem afirma cu deplină siguranță că, pentru persoane fizice și pentru înreprinderile mici de la nordul Moldovei, ramânem un partener financiar pe care se pot baza.

Scopurile
noastre

Succesul nostru este
prosperarea fiecărui client
și a comunității din care
facem parte.

  • Îmbunătățim calitatea vieții în spațiul rural.
  • Susținem familii în depășirea mai rapidă a sărăciei.
  • Contribuim la crearea locurilor de muncă și de generare a venitului în spațiul rural, prin instruiri și transfer de abilități.
  • Dezvoltăm economic comunitățile, în mod sustenabil.
  • Oferim servicii financiare și de suport păturilor sărace, în mod deosebit femeilor, pentru a încuraja antreprenoriatul și activitățile de generare a venitului.